Preguntes freqüents

1

De qui són els drets d'autor quan creo una història?

Teus. Nosaltres només et donem la plataforma, les eines i la metodologia per poder crear relats, jocs, i històries d'una manera senzilla sense ser necessaris coneixements informàtics. Però l'autor sempre seràs tu, i això no canviarà mai.

2

Veig que hi ha diferents tarifes. Tindre un temps de prova?

Si, de dos mesos. En el cas d'autors el nostre consell és que comenceu amb la tarifa Free, i un cop hagi passat el temps necessari perquè us sentiu còmodes i vulgueu publicar més relats, podeu canviar-vos a la tarifa Premium. Pel cas de la Educacional teniu dos mesos de proves per avaluar si és útil per la vostra activitat abans d'abonar cap mena d'import.

3

Puc escriure una història en diferents idiomes?

Si, fins a tres idiomes diferents per cada relat. No és necessari escriure 3 relats iguals, un per cada idioma, sinó que dins el mateix relat, T4P Studio et facilita la traducció de tots els seus textos. Això si, no volem enganyar a ningú. Els motors de traducció actuals (Microsoft, Google, etc..) no son 100% fiables. Com escriptor, hauràs de repassar la traducció.

4

Els lectors s'hauran de registrar per poder llegir les històries dels altres?

No. Els lectors podran utilitzar les opcions de llegir o jugar a les històries de forma anònima o, utilitzar els seus comptes de Google, si volen guardar la partida i continuar després. En cap cas no hauran de registrar-se a Tell4Play. Només tu, com a escriptor t'hauràs de registrar, ja que disposaràs d'una zona privada i una llicència de T4P Studio. Podràs fer-ho amb el teu usuari de Google. Per nosaltres la privadesa i la seguretat és molt important, així que no guardem cap contrasenya i el mail es guarda amb una eina d'encriptació externa. Per més informació, mira la nostra política de seguretat.

5

Com puc compartir les meves històries amb els altres?

Depèn de tu. A través de xarxes socials com Facebook, Twitter, blogs, però també a la teva pàgina personal, per correu, whatsapp, o fins i tot publicant-la en les diferents pàgines i bases de dades especialitzades en jocs basats en texts. Tell4Play no és una xarxa de distribució, sinó de creació de relats. Un cop el publiquis, disposaràs d'un enllaç del teu relat, així com un enllaç cap a la teva zona personal amb la teva biblioteca, que podràs publicar en les xarxes que ho creguis convenient.

6

És necessari tenir coneixements de programació (PHP, JAVA, HTML...)

En absolut. T4P Studio és una eina de creació de relats interactius en qualsevol de les seves modalitats, que es focalitza en els texts i en la presa de decisions. La capa de programació és completament transparent per l'escriptor. És a dir, no hauràs de programar absolutament res. 

7

On puc trobar manuals o documents d'ajuda sobre T4P Studio?

Disposem de més de 70 videotutorials i documents de referència en el nostre centre de suport per ajudar-te a crear les teves històries. Aquí trobaràs tota la informació necessària per aprofitar el màxim les funcionalitats de T4PStudio i convertir-te en un autèntic expert en la creació de relats interactius.

2021 © Copyright Tell4Play.com
Tots els drets reservats
contact@tell4play.com

Política de privacitat | FAQS

Built with Mobirise - Click for more