Relat Curt

És el format clàssic d’un llibre, on no hi ha interacció amb el lector. Ideal per escriure contes, històries juvenils, estudis, assajos, o donar a conèixer informació sobre un tema concret (cultura, ciutats, organitzacions, tradicions, etc.).

Escull la teva pròpia aventura

Els llibres que van ser molt populars als anys noranta, coneguts també com a CYOA o «Choose your own adventure». L’autor posa a disposició diferents opcions al final de cada pàgina i el lector, mitjançant les seves decisions, va desenvolupant la història cap a diferents finals. 

Existeixen dos nivells de complexitat en funció de l’experiència de l’autor. El nivell bàsic es limita a definir els diferents camins que pot seguir la història, mentre que al nivell expert l’autor pot incorporar altres elements com variables de decisió, amagar o visualitzar opcions dinàmicament, estats duals per localització, incloure premis, pistes, etc.

Interacció fictícia 

És la modalitat més interactiva i on més participa el lector. Es considera més un joc que un relat en sí. El jugador disposa d’un mapa per on moure’s i d’objectes amb els quals pot interactuar, i el joc es va desenvolupant en funció de les accions que realitza el jugador.

Existeixen dos nivells de complexitat en funció de l’experiència de l’autor: el nivell bàsic està limitat a un mapa senzill i accions bàsiques com agafar i obrir objectes, mentre que al nivell expert l’autor pot incorporar altres elements com variables de decisió, objectes compostos, cronòmetres, comptador, estats duals per objecte i per habitació, amagar o visualitzar elements dinàmicament, incloure premis, pistes, etc.

2021 © Copyright Tell4Play.com
Tots els drets reservats
contact@tell4play.com

Política de privacitat | FAQS

Created with Mobirise - Click here